VARTA

Varta is al jarenlang overal bekend als producent van A klasse batterijen en accu’s. In alle soorten en maten vind je Varta batterijen. Van AAA batterijtjes voor in je wekker tot aan accu’s voor in personenauto’s. Dit grote merk levert dan ook altijd echte topkwaliteit.

Moderne voertuigen eisen het uiterste vermogen van uw batterij. VARTA batterijen zijn het ‘hart’ van uw voertuig, voor allerlei soorten auto’s, met wat voor startoptie dan ook. Daarnaast ook nog voor veel andere verschillende voertuigen. Een VARTA batterij is altijd van geweldige kwaliteit en geeft je jarenlang startplezier.

Varta assortiment

Het is algemeen bekend dat het assortiment van Varta bestaat uit accu’s en batterijen van een enorm lange levensduur. Hieronder een lijst met alle voertuigen en objecten waarvoor ze producten hebben:

Huishoudelijke apparaten

  • Autobatterijen
  • Batterijen voor grote bedrijfsvoertuigen
  • Powersports batterijen
  • Batterijen voor recreatievoertuigen

Er zijn talloze accus en batterijen met allerlei soorten spanningen, vermogen met  verschillende formaten enzovoorts.

Varta aanbod bij Bogijn

Van Varta verkopen wij een heel flink aantal accu’s/batterijen. Varta is een erg bekend accu merk met een breed assortiment. Het merk heeft voor vrijwel ieder type auto een auto-accu beschikbaar. Vaak ook voor de uwe! Zoek eenvoudig via uw kenteken de juiste accu voor uw voertuig! (ga naar uw voertuig en klik op 'accu'). Mocht er onverhoopt iets niet beschikbaar zijn (niet leverbaar of niet op voorraad), neem dan gerust contact met ons op. We zoeken dan samen naar een oplossing, u gaat hoe dan ook met een passende accu naar huis!

Eventueel hebben we ook Palidium en Yuasa accu's in ons assortiment, kijk hier voor de Yuasa accu’s, en hier voor de Palidium accu’s.

Zie hieronder alle Varta onderdelen.
 

Elektrische universele delen

Startsysteem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info