TURBO'S HOET

Turbo’s Hoet is de grootste turbo specialist in Europa. Daarnaast maakt het onderdeel uit van de TH-Group. Al ruim veertig jaar profiteren de klanten van de kennis en ervaring van Turbo’s Hoet.

Tot op heden heeft Turbo’s Hoet al meer dan een miljoen turbo’s verkocht. Turbo’s Hoet Heeft het succes te danken (volgens het bedrijf zelf) aan de ruime voorraad, de grondige kennis en de 2 garantie die ze bieden.

De strategie van Turbo’s Hoet bestaat uit het combineren van technische kennis met persoonlijke benadering. Ze houden rekening met de eisen die klanten stellen. Daarom biedt Turbo's Hoet méér dan alleen turbo’s. Verder functioneert de turbo storingsvrij dankzij de technische ondersteuning. 

Door een turbo levert een motor met gelijke cilinderinhoud meer vermogen. Daarbij is tegelijk de uitstoot aan schadelijke stoffen lager. Voor het milieu én de portemonnee is een turbo dus zeer voordelig. Hierdoor is de markt voor turbo’s de laatste jaren enorm gegroeid. En die groei zal naar verwachting ook de komende jaren toenemen. 

Luchttoevoer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info