SPIDAN

SPIDAN

Veren

Met een totaal van 70.000 voertuigtoepassingen biedt SPIDAN het meest uitgebreide assortiment van springveren voor Europese, Japanse en Koreaanse personenwagens en lichte commerciële voertuigen.

SPIDAN spiraalveren worden geproduceerd in OE-fabrieken en zijn daarom conform de originele specificaties van de voertuigfabrikanten. Vorm, afmetingen en veer karakteristiek zijn identiek met die van de originele veren. SPIDAN spiraalveren passen bij OE-veerschotels.

Slechts weinig aftermarket leveranciers van spiraalveren hebben toegang tot de technologie die vereist is om spiraalveren te produceren met “taps of inconstant draad” (taper wire). Het SPIDAN assortiment omvat beide: lineaire en progressieve uitvoeringen.

Aandrijving

Gereedschap, universeel

Stuurdelen

Vering / demping

Wielaandrijving

Wielaandrijving, universeel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info