RUVILLE

RUVILLE (Schaeffler Group)

Ruville is één van de vier dochterondernemingen/merken van de Schaeffler Group. De andere merken zijn LuK, INA en FAG, alle drie ook bekenden voor Bogijn Automotive. Ruville is in 1922 opgericht te Hamburg. Tegenwoordig staan ze bekend als een van de beste specialisten van onderdelen voor de motor, chassis en service in de internationale automotive aftermarket voor auto onderdelen. Als de systeemspecialist die zij zijn, produceren en leveren ze onderdelen met originele kwaliteit voor alle grote Europese en Aziatische modellen. 

Het steeds snellere tempo van de technische ontwikkeling in de auto-modellen brengt constante verandering met zich mee, niet alleen in de diversiteit van de afzonderlijke onderdelen, maar ook in de gehele markt. Kwaliteit is dat ene ding dat consistent blijft op de lange termijn, met daarbij blijvende aandacht voor innovatie. Al 90 jaar streeft Ruville deze ambitie na, tot oprichting van zijn reputatie als een gerenommeerde specialist en pionier in de wereldwijde automotive aftermarket.

Innovatie en hoge kwaliteitsnormen hebben Ruville geholpen bij het ontwikkelen van een rol als flexibele retail partner en een proactieve dienstverlener met OEM standaarden. 

Diverse onderdelen Ruville

De grootste focus voor dit merk ligt op het maken en leveren van reparatiesets. Voor passagiers auto's, lichte commerciële voertuigen (bedrijfsbusjes), zware commerciële voertuigen (vrachtwagens/trucks) en tractoren zijn er reparatie artikelen te vinden. Daarnaast zijn er originele onderdelen te vinden als koppelingsartikelen, transmissie onderdelen, dempers en andere artikelen voor de transmissie.

Ruville bij Bogijn Automotive

Wij bieden van dit merk een groot deel van de reparatiesets aan. Daarnaast hebben we ook losse onderdelen als schroeven (voor verschillende doeleinden), stuurdempers, stuureenheden, beschermkappen en veel meer. Zoals gezegd zijn de artikelen voor vrijwel alle Europese en Aziatische modellen toepasbaar. Kijk of er ook voor uw voertuig reparatiesets of andere onderdelen beschikbaar zijn met de kentekencheck. Voer uw kenteken in links in uw beeldscherm en de zoekmachine zoekt en vindt gelijk producten die voor uw auto beschikbaar zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Ruville. Zie hieronder het complete Ruville assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Carrosserie

Cilinderkop

Dynamo

Gereedschap, universeel

Gereedschap, voertuigspecifiek

Handmatige versnelling

Koeling

Krukasaandrijving

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Remmen

Riemaandrijving

Smering

Stuurdelen

Vering / demping

Wielaandrijving

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info