OSRAM

OSRAM Auto Onderdelen

Als je aan auto verlichting denkt, denk je aan OSRAM. Het bedrijf is al jarenlang de nummer 1 met hun aanbod in verlichting voor auto’s, trucks, scooters en andere motorische voertuigen. Het bedrijf maakt originele autoproducten, en niet-originele aftermarket producten.

Lampen en verlichting van OSRAM vormen de basis voor een mooie kijk op de dingen, zorgen voor veiligheid en comfort. Al meer dan 100 jaar staat OSRAM voor "gepassioneerd en intelligent licht". Het merk begon in 1906 met het produceren en verkopen van algemene lampen. Osram ontstond 13 jaar later bij de fusie van drie grote Duitse producenten. Als wereldwijd opererende onderneming, stimuleren ze ook sociale en ecologisch verantwoorde beleiden in de wereld. Deze wereldwijde speler heeft zijn hoofdkantoor in München en telt ongeveer 41.000 werknemers over de hele wereld. Internationaal telt het bedrijf 48 filialen in 17 verschillende landen. In het fiscale jaar 2011 (tot eind september) bedroeg de omzet 5 miljard euro.

Assortiment Osram

Het assortiment is enorm breed en diep. Per voertuig zijn er talloze verschillende lampen. Er zijn opties voor feller licht, stijlvoller ligt, veiliger licht en normaal licht. De producten van OSRAM staan bekend om hun lange levensduur en consistente goede kwaliteit. De onderdelen zijn in vier verschillende productgroepen in te delen:

  • Designlampen: LED, xenon en halogeenlampen voor exterieure verlichting maar ook voor het interieur. Osram biedt veel verschillende kleuren.

  • Lampen met een betere efficiëntie: xenon en halogeenlampen voor de voorverlichting en LED lampen voor de mistlampen

  • Lampen met Ultra Life technologie: deze staan garant voor de duurzaamheid en draaien zogezegd tot drie keer langer dan gebruikelijke lampen

  • Originele lampen: dit zijn producten als koplampen, interieurverlichting en markeerverlichting die direct aan autofabrikanten geleverd worden en geïnstalleerd worden in nieuwe auto’s.

Aanbod van Osram bij Bogijn Automotive

Autoverlichting van dit merk is voor u bij Bogijn de beste keus. We hebben lampen voor elk automerk beschikbaar. Het aanbod bestaat onder andere uit deur licht, kentekenplaatverlichting, parkeerlichten en leeslampen. Per product is aangegeven in welke auto’s de lampen passen.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Osram. Zie hieronder het complete Osram assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Belichting, Universeel

Elektrische universele delen

Signaal, universeel

Signalisatie

Verlichting

Werkplaatsapparatuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info