NRF

NRF Airco en radiatoren

NRF is al sinds 1927 toonaangevende fabrikant en leverancier op de automotive markt, voor marine en de industriesector. Voor elk segment hebben ze een volledig assortiment. Van oudsher staan ze bekend als de producenten van radiateuren maar tegenwoordig hebben ze een veel breder assortiment. NRF heeft wereldwijde ontwikkel- en testfaciliteiten die in eigen handen zijn. Het bedrijf telt acht fabrieken in totaal wereldwijd, drie fabrieken in Europa en vijf in Azië, daarbij horen nog 19 strategisch gepositioneerde distributiecentra wereldwijd.

Denk je aan het klimaat in je auto, dan denk je aan NRF. Het bedrijf is een van de marktleiders als het gaat om het ontwerp, de productie en distributie van aftermarket producten op het gebied van verwarming, koeling en airconditioning systemen voor auto's en lichte vrachtwagens. Het Automotive aftermarket assortiment telt vandaag de dag meer dan 8.000 verschillende producten. Grote retailers van auto-onderdelen, radiator winkels en installatie specialisten in meer dan 80 landen over de hele wereld vertrouwen al jaren op NRF haar hoogwaardige producten.

Assortiment NRF

Zoals gezegd produceert dit merk onderdelen die te maken hebben met het klimaat in een auto. Het automotive assortiment is verdeeld in twee segmenten: engine cooling products en conditioning products. Het eerste segment bestaat uit radiateuren, intercoolers, koelventilatoren, ERG koelers en meer. Het tweede segment met conditioning products bestaat dan weer uit condensors, compressoren, kachels, kachelventilatoren, airco onderdelen en veel meer.

NRF bij Bogijn Automotive

Van NRF hebben wij een zeer breed en diep assortiment. We hebben alleen al voor de airco ongeveer 8 verschillende productgroepen. Daarnaast hebben we ook meer dan 40 radiateuren en onderdelen voor de radiator. We hebben vrijwel voor elk automodel iets aan te bieden. Check of dit ook voor uw voertuig geldt. Voer uw kenteken in bij de kentekencheck en u ziet gelijk of er producten voor uw auto op voorraad zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van NRF. Zie hieronder het complete NRF assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Airconditioning, airco

Carter, krukaskamer

Cilinderkop

Koeling

Luchttoevoer

Smering

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Verwarming/ventilatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info