NISSENS

Nissens Cooling

Al meer dan 95 jaar zijn ze bezig met het produceren van motorkoeling- en klimaatsystemen voor het automotive segment. Jaar in jaar uit is er blijvend onderzoek naar nieuwe mogelijkheden in de productie van deze producten. Met deze lange ervaring kunnen ze tot op de dag van vandaag elke keer weer voldoen aan de verwachtingen van de markt en deze verwachtingen overtreffen. 

Als marktleider in de meest essentiële thermische systemen voor auto’s, beschikt Nissens over een uitgebreid portfolio waarmee ze bijna alles van de simpelste tot de meest complexe onderdelen in de Europese, Aziatische en Amerikaanse auto’s dekken. Nissens is een goede keuze voor kwaliteit, bereik (qua toepasbaarheid van de producten) en expertise. Alle OE producten zijn gelijk van de ultieme kwaliteit, hetzelfde geldt voor de aftermarket onderdelen. Tot slot worden alle producten voor het koelen geleverd met alle benodigde montage-ringen en bouten.

Aanbod Nissens

Zoals gezegd, als het gaat om het regelen van de temperatuur, de koeling van een motor of iets dergelijks, zit je hier goed. Het assortiment is door ze zelf ingericht in drie groepen: 

  • Climate: onder deze groep vallen de compressors, blowers, heaters, ventilators etc..

  • Motorkoeling: onder deze groep vallen de radiateuren, oliekoelers, expansievaten en ventilator koppelingen

  • Efficientie en emissie: onder deze derde en laatste groep vallen de intercoolers, turbo’s en enkele kleppen

Hiermee is eigenlijk het complete assortiment weergegeven.

Nissens producten bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn hebben we een zeer groot aanbod aan koelers, koelinstallaties, radiatoren en airconditioning. Zo hebben we bijvoorbeeld voor de airconditioning alleen al compressors, condensors, drogers, ventilatoren en verdampers. Zoals aangegeven bieden ze bij dit merk oplossingen voor bijna alle auto modellen. Kijk snel of er ook voor uw auto producten van Nissens aanwezig zijn met de kentekencheck. Vul het kenteken van uw auto in en u ziet gelijk welke producten er voor uw auto geschikt zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Nissens. Zie hieronder het complete Nissens assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Airconditioning, airco

Airconditioning, airco, universeel

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Carburateur

Handmatige versnelling

Hybride-/elektrische aandrijving

Koeling

Luchttoevoer

Remmen

Smering

Stuurdelen

Verwarming/ventilatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info