NGK

NGK Auto Onderdelen

NGK Spark Plug is een van de leidende automotive, technische leveranciers in de wereld. Met meer dan 14,500 werknemers en faciliteiten over de hele wereld genereren ze jaarlijks zo’n 3 miljard euro. Met deze cijfers kun je rustig zeggen dat het een van de grotere spelers is in de automotive industrie. Het merk levert zowel originele producten als reserveonderdelen. Dat wil zeggen dat er in veel auto’s over de hele wereld uit zichzelf al NGK onderdelen in zitten.

Op het gebied van OE zuurstofsensoren zijn ze wereldwijd absoluut de grootste. Ze produceren dan ook een volle lijn van de beste technische sensoren voor de aftermarket met wel meer dan 6800 verschillende onderdelen. 

Men is binnen dit bedrijf gefocust op de beste kwaliteit, duurzaamheid met zakendoen en productie met oog op het milieu en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Aanbod NGK

NGK is groot aanbieder van vooral alles wat met bougies te maken heeft, verschillende sensoren en bobines. Op dat gebied zijn ze met afstand de grootste. Het assortiment is zo breed en diep dat er producten voor alle alledaagse automerken zijn. Tijdens de productie wordt er gewerkt met de strengste kwaliteitseisen. Alle producten worden voor de verkoop meerdere keren getest op veiligheid en kwaliteit. 

NGK producten bij Bogijn

Het aanbod aan NGK producten bij Bogijn is enorm groot. Gloeibougies, lambdasondes, luchtmassameters, MAP sensoren, bobines en eigenlijk alles wat met bougies te maken heeft. Bent u op zoek naar zulke producten dan raden wij NGK altijd aan. Onderdelen van dit merk worden al decennia lang door professionals gekozen.

Zoals gezegd is er voor bijna elk automerk iets te vinden. Check dit eenvoudig met onze kentekencheck. Vul simpelweg uw kenteken in en bekijk de opties voor uw auto. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van NGK. Zie hieronder het complete NGK assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Gloeisysteem

Mengsel

Ontstekingssysteem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info