MTS

De missie van MTS is om zich als bedrijf steeds te blijven ontwikkelen. Om dit te bereiken heeft MTS midden- en lange strategieën, om meer en meer een Europees referentiepunt te worden.

MTS wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de producten, een snelle levertijd en een uitstekende prijs. 

MTS werd in 1999 als eerste Italiaans bedrijf in de Automotive sector gecertificeerd door DEKRA ISO 9001. DEKRA is de belangrijkste en meest invloedrijke Europese certificerende instelling in de Automotive sector. Om gecertificeerd te worden, moest MTS een structurele en grote organisatorische inspanning leveren. Dit uit zich ook in de verbeterde producten en service, die MTS aan hun klanten aanbiedt.

MTS heeft enkele doelen opgesteld:

  • Op tijd en snel leveren.
  • Producten van hoge kwaliteit produceren en distribueren.
  • Onmiddellijk de veranderingen in de markt begrijpen en alle kansen pakken.
  • Met professionele en goed opgeleide medewerkers zich steeds blijven ontwikkelen.
  • Haar producten uitsluitend door middel van nationale of regionale distributeurs verdeeld (dus niet aan garages of aan het grote publiek).

MTS bij Bogijn

Van MTS hebben wij verschillende artikelen voor de uitlaatinstallatie van jouw auto. Deze artikelen zijn van topkwaliteit, en zijn door Bogijn ook nog eens voordelig geprijsd.

Kijk precies welke onderdelen er eventueel in jouw auto passen. Check dit snel met de kentekencheck, onze zoekmachine herkent gelijk jouw model auto en geeft weer welke artikelen er voor jouw auto toepasbaar zijn. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we enkele artikelen van MTS. Zie hieronder het complete MTS assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor je aan de slag! 
 

Uitlaatinstallatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info