MOTIP

MoTip Dupli

Bent u op zoek naar het beste product op het gebied van lak of onderhoud van uw auto? Dan raden wij MoTip ten zeerste aan. Motip is de onomstreden expert als het gaat over reiniging en onderhoud voor auto’s. De spuitbussen en lakstiften van MoTip zijn de eerste keus voor elke professional. Op Europees gebied is MoTip leidend met hun lakken en ook met wat meer technische producten als siliconensprays en remmenreinigers.

Jaarlijks produceert het megabedrijf rond de 80 miljoen spuitbussen. Met distributiecentra in 12 verschillende Europese landen is de wereldwijde dekking goed op orde.

Productlijnen Motip

Het assortiment wordt geleid door de meest algemene sprays, de normale spuitbussen.  Daarnaast zijn er ook nog de Camouflage verf spuitbussen. De normale spuitbussen bestaan uit de volgende:

  • Autolak spuitbus: Deze lak spuitbussen zijn voorzien van acrylverf met een goede dekking en een snelle droogtijd. Elke kleur lak die op de auto wordt gespoten komt er het beste uit als er ook nog een laag blanke lak overheen wordt gespoten. Dit zorgt voor de beste hoogglans en de beste bescherming. Deze sprays beschermen tegen UV straling waardoor de lak zijn kleur behoudt.

  • Technische sprays: Deze spuitbussen zijn er om de meest uiteenlopende problemen op te lossen. Denk hierbij aan verfafbijt sprays, airco reinigers, anti-roest sprays, carburateur reinigers etc..

Het aanbod camouflage spuitbussen bestaat uit 6 verschillende legerkleuren. Er is ook nog een optie voor een metallic laag met de MoTip metallic spuitbussen.

Motip Aanbod bij Bogijn

Wij zijn blij om een flink deel van het assortiment van MoTip aan te kunnen bieden. Bescherming, grondlagen, holte bescherming, glans-lak, roestwerende artikelen en meer. Met MoTip geeft u uw auto de beste laklaag en gegarandeerd de beste bescherming.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Motip. Zie hieronder het complete Motip assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Chemische produkten

Koplampreiniging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info