LUCAS ELECTRICAL

Lucas Electrical

Lucas Electrical bestaat al bijna anderhalve eeuw en is sinds zijn oprichting een grote speler in het produceren van elektrische uitrusting voor voertuigen. Met deze lange ervaring kunnen we dit merk bestempelen als een van de meest ervaren in de markt. In het begin was het bedrijf enkel in Groot-Brittannië actief, tegenwoordig zijn de producten ver daarbuiten te vinden. In 1999 is het bedrijf onderdeel geworden van de ZF TRW Automotive Holdings Corporation. Tegenwoordig draait het bedrijf een wereldwijde omzet van over de 100 miljoen dollar.

Het bedrijf produceert enkel duurzame onderdelen van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Alle producten hebben internationale kwaliteitscertificaten en voldoen verder altijd aan alle andere eisen die gelden binnen de automotive industrie. Het merk levert direct aan auto fabrikanten en heeft ook onderdelen voor de aftermarket die een identieke kwaliteit hebben als de originele producten.

Assortiment Lucas Electrical

Het bedrijf maakt voor nagenoeg alle automerken en modellen motoren en andere automotive doeleinden de volgende producten:

  • accu’s

  • airconditioning producten

  • dynamo’s 

  • elektrische ramen

  • ruitenwissers

  • schakelinstallaties

  • verlichtingseenheden en lampen

Dit zijn de grootste productgroepen binnen het assortiment, daarnaast zijn er nog talloze andere onderdelen en accessoires. 

Lucas Electrical bij Bogijn

Van het brede assortiment van dit merk bieden wij drie van de beste en meest verkochte producten van het bedrijf aan. Dit zijn compressoren voor de airconditioning, dynamo’s/alternators en startmotoren. De kans is groot dat er voor uw auto een of meerdere onderdelen aanwezig zijn bij onze webshop. Check dit eenvoudig en snel met de kentekencheck links aan het beeldscherm, vul uw het kenteken van uw voertuig in en u ziet gelijk of er passende producten aanwezig zijn.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Lucas Electrical. Zie hieronder het complete Lucas Electrical assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Airconditioning, airco

Dynamo

Startsysteem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info