LESJÖFORS

Lesjöfors Springs & Pressings

Denk je aan veringen? Dan denk je aan Lesjöfors. Dit bedrijf staat bekend om zijn veringen en alles daaromheen. Ze zijn uniek in het productieproces omdat ze naast de standaard producten ook ruimte hebben voor custom producten. Dus alles kan gemaakt worden naar de wensen van de klant en naar wat het beste is voor de auto. Het aanbod loopt heel breed. 

Een indrukwekkend aantal van 10.000 standaard producten laat zien dat Lesjöfors een leidende rol heeft in de productie en het assortiment in het algemeen. De standaard modellen kunnen altijd gecombineerd worden met andere eindfittingen. Deze flexibiliteit geeft Lesjöfors een streepje voor op zijn concurrenten.

Assortiment Lesjöfors

Het ruime assortiment bestaat naast de traditionele drukveren, trekveren, torsieveren, schotelveren, clips, borgveren en draadveren ook gasveren met meer dan 700 standaardmodellen. Al deze modellen kunnen gecombineerd worden met veel standaard eindfittingen. Het aanbod is groot, diep en flexibel.

Ons aanbod aan Lesjöfors producten

Ons aanbod aan Lesjöfors producten bestaat uit producten voor de carrosserie en de vering / demping. We hebben gasveren voor verschillende plekken in de auto, we hebben chassisveren, veerbladen, veerpakketten en nog meer. Per veer, veerpakket of ander artikel is aangegeven bij welke auto(‘s) het product van toepassing is. Check of er voor uw auto specifiek artikelen aanwezig zijn in ons assortiment door middel van de kentekencheck. Vul het kenteken van uw auto in en u ziet gelijk welke onderdelen er beschikbaar en toepasbaar zijn.

Wij werken al langere tijd samen en het bedrijf staat bij ons bekend om zijn snelle scherpe levering. Logistiek gezien is Lesjöfors ook een goede keus. Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Lesjöfors. Zie hieronder het complete Lesjöfors assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Carrosserie

Vering / demping

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info