KAVO PARTS

KAVO PARTS

KAVO is met meer dan 23.000 referenties één van de grootste leveranciers van auto-onderdelen voor Japanse en Koreaanse modellen in de wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring in inkoop, onderzoek én distributie zijn wij dé specialist in Aziatische auto-onderdelen.

Continue analyses en onderzoek zorgen ervoor dat ons assortiment aansluit bij de diverse markten en behoeften. Dat geldt ook voor de nieuwste modellen. Zo houden wij voortdurend in de gaten welke nieuwe auto’s geïntroduceerd worden. Door onze jarenlange ervaring en diepgewortelde samenwerkingen in Japan en Korea weten we als geen ander te beoordelen welke onderdelen voor welke auto’s populair gaan worden. En daar anticiperen we op. Zodat u, als klant, de juiste onderdelen op het juiste moment in huis heeft.

Aandrijving

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Dynamo

Gloeisysteem

Koeling

Koppeling

Krukasaandrijving

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Remmen

Riemaandrijving

Startsysteem

Stuurdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Vering / demping

Wielaandrijving

Wielen

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info