HITACHI

Hitachi Autoparts

Hitachi is bekend van zijn gereedschap, graafmachines en andere producten voor in de bouw. De complete groep telt wereldwijd bijna 300.000 werknemers, welke zitten verspreid over 1056 verschillende bedrijfsonderdelen.  In 1950 begonnen sloegen ze een nieuwe branche in. Hitachi Auto Parts & Service is een aparte tak van het bekende Japanse Hitachi merk die zich puur richt op de productie van kwalitatief hoogstaande automotive producten. Hitachi levert zowel aan autofabrikanten direct als aan de aftermarket. Er zijn dus (vooral Aziatische) auto’s die standaard uitgerust zijn met Hitachi onderdelen. Het grootste deel van de verkoop van dit bedrijf gaat alsnog over de aftermarket met reserveonderdelen. Als een van de leiders vanuit Azië is dit in de automotive markt een goede bekende speler.

Assortiment Hitachi

Hitachi onderscheid zich in zijn enorm brede en diepe assortiment. Het is dan ook een van hun doelen om de klant zo goed mogelijk te kunnen voorzien, en hem tevreden te houden. Het hoofdkantoor in Oost Japan heeft het ISO140001 en ISO9001 certificaat weten te bemachtigen. De eerste staat voor milieumanagement en de tweede is een certificaat voor quality management. Twee certificaten die erg groot zijn in de automotive markt. Merken met deze keurmerken staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten.

De aftermarket producten in het gehele assortiment bestaan uit elektrische producten als starters en dynamo's, aandrijving producten als luchttoevoer sensoren, brandstofpompen, ontstekingsproducten en injectoren, shock absorbers en rem onderdelen.

Aanbod Hitachi producten bij Bogijn

Bij Bogijn Automotive hebben we dan ook een aanzienlijk aantal producten van dit merk te bieden. Verschillende brandstofpompen, dynamo’s, sensoren voor snelheid, nokkenassen en MAP sensoren zijn op voorraad. Per product is aangegeven voor welke merken het product van toepassing is. Voor bijna elk doorsnee automerk is hier uw oplossing te vinden.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Hitachi. Zie hieronder het complete Hitachi assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Dynamo

Elektrische universele delen

Gloeisysteem

Instrumenten

Koeling

Luchttoevoer

Mengsel

Ontsteking, universeel

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Secundaire luchttoevoer

Signalisatie

Startsysteem

Stuurdelen

Trekhaak

Uitlaatgasrecirculatie

Verwarming/ventilatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info