FRENKIT

Frenkit Auto Onderdelen

Frenkit is een Spaanse producent en distributeur van rem-onderdelen voor personenauto’s en andere lichtere voertuigen. Alle producten worden gemaakt naar de wensen van de klant en er wordt gewerkt met OEM, wat inhoudt dat alle producten worden gemaakt als een exacte replica van het originele onderdeel. Binnen het gehele assortiment van dit Spaanse merk zijn meer dan 9000 producten te vinden.

Productieproces

Binnen het productieproces wordt er met veel aandacht voor de kwaliteit gewerkt, ze hanteren een bepaald ‘quality management system’ tezamen met de vereisten van ISO 9001 (een internationale norm voor het managementsysteem voor kwaliteit). Dit alles zie je terug in het ruime assortiment en de uiteindelijke kwaliteit van de producten. Ze hebben de klant bij Frenkit als hoogste in het vaandel en ze zorgen ervoor dat de voorraad altijd zo breed mogelijk is zodat ze een levering altijd snel kunnen uitvoeren. 

Aanbod 

Voor remartikelen en koppeling producten zit u bij dit merk goed. Frenkit is een doorlopend ontwikkelend bedrijf, waardoor de diversiteit van het productaanbod maar blijft toenemen. Dit zie je terug in ons aanbod van onderdelen van Frenkit. Voor vrijwel elk bekend personenauto merk zijn er onderdelen verkrijgbaar, en op voorraad te leveren. Het aanbod dekt het grootste deel van alle Europeaanse, Japanse en Koreaanse automerken. Kijk eenvoudig en snel of er onderdelen voor uw specifieke auto beschikbaar zijn bij onze webshop. Voer uw kenteken in bij de kentekencheck en u ziet gelijk welke onderdelen voor uw auto toepasbaar zijn. 

Zo hebben wij bijvoorbeeld meer dan 50 reparatiesets voor de hoofdcilinder aan te bieden, en dat zelfde aantal aan reparatiesets voor remklauwen. Van alle productlijnen zijn zoveel versies gemaakt, dat voor elk automerk hier een oplossing te vinden is. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Frenkit. Zie hieronder het complete Frenkit assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Koppeling

Remmen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info