FERODO

Ferodo is het premium remmenmerk en een wereldwijde leider in zowel OE-producten als producten voor de vervangingsmarkt. Het merk onderscheidt zich al ruim 100 jaar door toonaangevende technische innovatie. Tegenwoordig is Ferodo een synoniem van uitmuntendheid en een voortdurende inzet voor de ontwikkeling van remoplossingen voor de toekomst. 

Hierdoor is Ferodo uitgegroeid tot de favoriete leverancier van Original Equipment en een vertrouwde naam op remgebied. Ferodo levert remonderdelen van de hoogste kwaliteit aan 's werelds toonaangevende fabrikanten en de after-market. In 8 van de 10 best verkochte voertuigen in Europa werd een product van Ferodo als OE ingebouwd.

Veel uitgebreid onderzoek, innovatieve ontwikkeling, gewaagde constructie en het testen van de producten op de weg, garanderen de veiligheid en betrouwbaarheid van alle producten. ‘Ferodo belooft één ding: u controle te geven, met producten en diensten die zijn ontworpen voor alle voertuigen, en u te helpen om efficiënt, rendabel en bovenal veilig te werken onder alle omstandigheden. Dit betekent: u bent in controle, waar en wat u ook rijdt.’

Ferodo producten

Het assortiment van Ferodo wordt steeds meer uitgebreid met nieuwe, ecologisch vriendelijke producten. Dit duiden ze zelf ook duidelijk aan. Ze zijn enorm verantwoordelijk bezig. Voor hoe ver producten in de automotive markt maatschappelijk verantwoord kunnen zijn, maken ze het.

Alles wat met het remsysteem van de auto te maken heeft, vind je terug in het assortiment van Ferodo. Voorbeelden van producten uit het assortiment zijn:

  • Remschijven
  • Remblokken
  • Remvloeistof
  • Remschoenen
  • Remkabels
  • Hydraulische componenten

Dit zijn slechts de grootste, meest verkochte producten. Hiernaast zijn er nog een stuk meer producten als accessoires etcetera.

Ferodo onderdelen bij Bogijn

Ferodo is een grote aanbieder van onderdelen binnen ons assortiment aan rem onderdelen. Wij hebben onder andere: remschoensets, remslangen, remblokken, remschijven, remvloeistof en wielremcilinders. Bekijk hieronder ons volledige Ferodo-aanbod.

Ferodo heeft over het algemeen voor veel verschillende modellen auto’s passende producten. Check hier door middel van de kentekencheck of er voor jouw auto Ferodo onderdelen leverbaar zijn. Het kan altijd voorkomen dat er een onderdeel niet leverbaar of niet op voorraad is. Neem in dat geval gerust contact op. Dit kan via de chat, whatsapp, over de telefoon of via mail. Samen komen we altijd tot een goede oplossing. We helpen je graag bij Bogijn!

Chemische produkten

Koppeling

Remmen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info