FERODO

FERODO

Ferodo is het premium remmenmerk en een wereldwijde leider in zowel OE-producten als producten voor de vervangingsmarkt. Het merk onderscheidt zich al ruim 100 jaar door toonaangevende technische innovatie. Tegenwoordig is Ferodo een synoniem van uitmuntendheid en een voortdurende inzet voor de ontwikkeling van remoplossingen voor de toekomst. 

Hierdoor is Ferodo uitgegroeid tot de favoriete leverancier van Original Equipment en een vertrouwde naam op remgebied. Ferodo levert remonderdelen van de hoogste kwaliteit aan 's werelds toonaangevende fabrikanten en de after-market. In 8 van de 10 best verkochte voertuigen in Europa werd een product van Ferodo als OE ingebouwd.

Baanbrekend onderzoek, innovatieve ontwikkeling, gedurfde constructie en testen van onze producten op de weg, garanderen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten. Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. Ferodo belooft één ding: u controle te geven, met producten en diensten die zijn ontworpen voor alle voertuigen, en u te helpen om efficiënt, rendabel en bovenal veilig te werken onder alle omstandigheden. Dit betekent: u bent in controle, waar en wat u ook rijdt.

Chemische produkten

Koppeling

Remmen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT