EXEDY

EXEDY doet in meer dan 100 landen zaken op hun eigen manier (de EXEDY Way) en is leverancier van veel OE producten. De eerste prioriteit ligt bij de veiligheid, vervolgens staat kwaliteit voorop, het ‘just in time’ principe en als laatste het kostenbesparende systeem. 

EXEDY beschikt over meer dan 18.000 werknemers. Het merk wil doorgroeien door middel van hun eigen stappen die de werknemers dienen te volgen. EXEDY streeft ernaar om hoogwaardige kwaliteit te kunnen blijven leveren. Om het kwaliteitsmanagement te verbeteren en de klanten constant tevreden te houden, gebruikt het de volgende norm: we zullen nul gebreken bereiken en "het bedrijf zijn dat nul gebreken heeft".

EXEDY waardeert de stem van de klanten en de processen die volgen, streven ernaar om het hoogste kwaliteitsniveau te halen.
EXEDY verfijnd en verbeterd de traceerbaarheid altijd.
Ze behalen de 0 defecten vooral door:

  1. Controle voor voortgang door faseovergang.
  2. Volledige naleving van wijzigingsbeheer en behandeling van abnormale omstandigheden.
  3. Eindeloze verbetering door de QCC-activiteit. 

Exedy product aanbod

Het assortiment van Exedy bestaat uit verschillenden OE onderdelen. Vliegwielen, dempers en veel koppelingsproducten. Vele auto fabrikanten kiezen Exedy als standaard leverancier voor bepaalde onderdelen. Al jaren zijn producten van dit merk te vinden in verschillende auto’s, als originele delen of vervangende delen.

Exedy bij Bogijn

Binnen ons brede merkenaanbod kunnen wij van Bogijn u gelukkig ook producten van dit merk aanbieden. Drukgroepen, koppelingssets, druklagers en meer. Zie hieronder het volledige assortiment aan Exedy producten. 

Mocht er iets onverhoopt niet leverbaar of niet beschikbaar zijn? Neem contact met ons op en we kijken of dit alsnog kan of helpen u aan een gelijkwaardig onderdeel.

Koppeling

Krukasaandrijving

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info