EUROL

Eurol Lubricants

In 1977, te Nijverdal werd het bedrijf opgericht. Het begon met enkel smeermiddelen voor motorfietsen. Door verschillende successen in de motorsport toentertijd, kreeg Eurol al snel bekendheid. Een aantal jaren na de oprichting begon het bedrijf met de uitbreiding naar andere segmenten zoals automotive, tweewielers, truck, agri en industrie. De productie is altijd in eigen handen gebleven en ze hadden R&D faciliteiten binnenshuis.

Eurol is ondertussen dus al ruim 40 jaar actief is de automarkt. Ze staan bekend als de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en andere technische vloeistoffen. Producten van het merk zijn in meer dan 75 landen verkrijgbaar.

Assortiment Eurol

Het Eurol assortiment voor automotive en transport producten biedt automobilisten, garages en fleet-owners een breed gamma aan smeermiddelen voor oude en moderne auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Voor diverse OEM-fabrikanten zijn er ook officiële goedkeuringen op oliën die de kwaliteit van Eurol bevestigen.

Het zogenoemde ‘Full-service’ assortiment staat voor het grote bereik van het assortiment. Eurol heeft één van de meest complete programma’s met smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. met dit brede assortiment kunnen ze uiteenlopend segmenten altijd bedienen. Segmenten als de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, industrie etc.

Aanbod Eurol producten bij Bogijn

Van deze leider in de markt hebben we bij Bogijn een breed aanbod. De beste oliën en vloeistoffen komen wat ons betreft van Eurol. Het brede gamma aan smeermiddelen is ook bij ons aanbod terug te zien, we bieden veel uiteenlopende oliën. Denk aan kardanasolie, hydraulische olie, motorolie, stuurhuisolie en versnellingsbakolie. Ook andere technische vloeistoffen zijn aanwezig. Denk hierbij aan koelvloeistoffen en remvloeistoffen. Alle producten van Eurol zijn universeel, er is geen onderscheid in toepasbaarheid voor auto’s. Dat wil zeggen dat de olie en vloeistof in elk automodel gebruikt kunnen worden.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Eurol. Zie hieronder het complete Eurol assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Automatische aandrijving

Carrosserie

Chemische produkten

Handmatige versnelling

Koeling

Remmen

Smering

Stuurdelen

Vering / demping

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info