DENSO

Denso Auto Parts

Denso, een toonaangevende leverancier van geavanceerde automotive technologie, systemen en componenten voor alle 's werelds grootste autofabrikanten, is actief in 35 landen en regio's met circa 126.000 medewerkers. De fabrieken hebben QS9000 en ISO9000 keurmerken wereldwijd, een van de vele redenen waarom er tussen de jaarlijks miljoenen geproduceerde onderdelen van Denso nul defecten zitten. Het bedrijf levert producten aan autofabrikanten direct maar vooral ook reserveonderdelen. In sommige auto’s zijn dus vanaf de productie al Denso producten aanwezig. Het grootste deel van de afzet komt echter van de verkoop van reserveonderdelen op de aftermarket. Al meer dan vijf decennia is men bij Denso bezig de technologieën en de processen aan het perfectioneren. Tot op de dag van vandaag lukt dat ze zeer goed.

Alle onderdelen worden gemaakt volgens standaard OE kwaliteit. Voordat de producten de fabriek verlaten naar de vele distributeurs, worden ze eerst meerdere keren op kwaliteit en veiligheid getest. Denso biedt een ‘First Time Fit’ garantie. Deze garantie gaat samen met het aantal defecten (nul) per jaar in de productie. Elk product zal, indien juiste installatie, ten allen tijden de eerste en elke keer gelijk werken.

Assortiment Denso

Bij Denso bestaat het aanbod uit onder andere sensoren voor allerlei doeleinden, brandstofmanagement producten, airconditioning, koelproducten en nog veel meer. Het assortiment is ontzettend breed en diep. Voor alle alledaagse automerken is er een enorm aanbod.

Denso bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn bieden wij een groot deel van de producten aan. Denk aan MAP sensoren, luchtdruksensoren, nokkenassensoren, airconditioning compressoren en nog veel meer. Per product staat de toepasbaarheid per automerk aangegeven. De meeste producten liggen bij ons op voorraad en kunnen binnen enkele dagen geleverd worden tegen de beste prijs. U kunt bij ons op de site voor u zelf kijken of Denso het gewenste product voor u heeft. Voer uw kenteken in u ziet gelijk de toepasbare onderdelen voor uw auto.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Denso. Zie hieronder het complete Denso assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Airconditioning, airco

Brandstofmanagement

Chemische produkten

Dynamo

Gloeisysteem

Koeling

Luchttoevoer

Mengsel

Ontstekingssysteem

Ruitenreiniging

Smering

Startsysteem

Uitlaatgasrecirculatie

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsapparatuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info