DAYCO

DAYCO

Distributiedelen en slangen

Dayco, een divisie van Mark IV Industries, is een leider in het onderzoek, ontwerp, productie en distributie van een breed scala van riemen, spanrollen en katrollen voor de automotive markt.

Erkend door zowel fabrikanten van originele apparatuur en de automotive aftermarket als een innovatieve, technologie-gedreven organisatie, Dayco exploiteert een volledig geïntegreerd wereldwijd netwerk van productiefaciliteiten, distributiecentra, technische centra en verkoopkantoren in dienst een personeelsbestand van bijna 3.000 werknemers. Dayco blijft zich te laten leiden door dezelfde primaire business-strategie meer dan 100 jaar geleden opgericht: om te anticiperen op en te voldoen aan de behoeften van onze klanten door het verstrekken van tijdige, hoogwaardige producten en diensten.

Dynamo

Gereedschap, universeel

Handmatige versnelling

Koeling

Krukasaandrijving

Motormanagement

Riemaandrijving

Standaard onderdelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info