CONTINENTAL CTAM

Contitech

Voor de producten van ContiTech die in Nederland te verkrijgen zijn, is in 1948 al de basis gelegd door de familie Pon. Destijds werd het importeurschap van Continental en ContiTech gecombineerd met het importeurschap van Volkswagen. In 1958 waren de activiteiten van Continental en ContiTech dermate gegroeid, dat Pon besloot een eigen bedrijf op te richten onder de naam Continental Rubber B.V. 

Door de samendrukbare offsetdruk doeken is Contitech al decennialange leider op de internationale markt. Drijfriemen leveren een krachtoverbrenging in motoren die steeds krachtiger wordt. 

De luchtveersystemen zorgen ervoor dat bedrijfs- en spoorvoertuigen sneller en comfortabeler rijden. Daarnaast stromen de brandstof en andere vloeistoffen in auto's en machines door de slangleidingen van Continental. Continental is ook actief in de mijnindustrie. Transportbanden met stalen kabels zorgen voor een ommeslag op het gebied van materiaaltransport in de mijnbouw. 

Door het succes van deze producten werd in 1991 een specifieke groep onder de naam van ContiTech opgericht. 

Continental heeft op 30 januari 2015 de acquisitie afgerond van het Amerikaanse rubberbedrijf Veyance Technologies Inc. in Fairlawn in Ohio. Dit is de meest belangrijke acquisitie in de recente geschiedenis van het merk. 

Contitech auto onderdelen

Naast de bekende Continental banden, heeft Contitech Automotive ook een aanzienlijk aanbod aan andere auto onderdelen. Bijvoorbeeld: aandrijving producten, slangen & leidingen, demping producten, luchtveersystemen en nog veel meer.

Contitech onderdelen bij Bogijn

Van dit merk kunnen we u gelukkig bij Bogijn ook het een en ander aanbieden. Het wereldberoemde merk stelt ook met automotive producten écht niet teleur. Bijvoorbeeld zijn de volgende producten in ons assortiment van top kwaliteit:

  • dynamovrijloop
  • distributieketting
  • poly V-riem
  • waterpomp

Bekijk hieronder het ons volledige Contitech aanbod. Mocht dat ene product onverhoopt niet op voorraad zijn? Neem gerust contact met ons op! Wij kijken of wij het product misschien alsnog kunnen krijgen of zoeken samen naar een alternatief. Contact opnemen kan via de livechat, whatsapp, de mail of per telefoon. 

Dynamo

Gereedschap, universeel

Koeling

Krukasaandrijving

Motormanagement

Motorophanging

Riemaandrijving

Smering

Standaard onderdelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info