CASTROL

Oprichter van Castrol is Charles ‘Cheers’ Wakefield. Hij richtte Castrol op onder de naam ‘CC Wakefield & Company’. Door de belangstelling van Wakefield in de gemotoriseerde constructie van auto’s en vliegtuigen, besloot Wakefield om smeermiddelen te produceren voor de motoren. 

Ondanks dat Castrol al meer dan 120 jaar door pionierswerk en innovativiteit probeert te voldoen aan de behoeften van de klanten, vormt dit hedendaags nog steeds de basis voor het handelen van het de fabrikant.  

Castrol is net als veel andere fabrikanten bezig met duurzaamheid. De technologie die Castrol gebruikt, helpt klanten om duurzamer in hun behoeften te voorzien. Dit maken ze mogelijk door hun producten en diensten onder meer te verbeteren via de verlaging van CO2-emissies, het rendement en de betrouwbaarheid van elektrische en hybride voertuigen te verbeteren.

Castrol producten aanbod

Door de constante veranderingen in de technologie streeft Castrol ernaar om steeds de beste te zijn op het gebied van kennis en expertise.

Castrol is een van ‘s werelds grootste leveranciers van vele oliën die onder andere terug te vinden zijn in auto’s. Denk hierbij aan motorolie, smeer voor kettingen, hydraulische olie, koelvloeistof en nog veel meer

Castrol bij Bogijn

Bij Bogijn hebben wij een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige Castrol producten. Hieronder vind je een overzicht van de Castrol producten die wij verkopen. 

Aandrijving

Automatische aandrijving

Carrosserie

Chemische produkten

Handmatige versnelling

Koeling

Nevenbak

Remmen

Smering

Stuurdelen

Vering / demping

Werkplaatsapparatuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info