BRINK

Brink is al meer dan honderd jaar expert op het gebied van trekhaken. Inmiddels is Brink uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van flenskogels, vaste- en afneembare trekhaken met bijpassende stroomvoorziening. Dit wijdt het merk aan hun kernwaarden. Deze kernwaarden zijn innovatie, veiligheid en gebruiksgemak. 

Brink trekhaken

Brink is de ideale partner voor de consument, autofabrikanten en professionele montagebedrijven. Om in alle wensen en behoeften te voorzien, heeft Brink meer dan duizend verschillende trekhaak modellen en kabelsets in het assortiment opgenomen. Jaarlijks ontwikkeld Brink ongeveer tweehonderd nieuwe types, en rijden er wereldwijd meer dan 25 miljoen voertuigen rond waar hun trekhaken onder zijn gemonteerd. 

Het bedrijf hanteert al vanaf het begin vanuit een centrale beleving die ‘Your perfect fit’ wordt genoemd. Het maakt Brink niet uit of je nu met de caravan op pad gaat, met de boot wil varen of met de fietsen op reis wilt gaan: Brink voorziet eenieder om een actief leven te kunnen leiden. Brink zorgt voor een perfecte verbinding tussen je voertuig en het object dat je eraan wilt koppelen.

Brink bij Bogijn

Bij Bogijn hebben een uitgebreid assortiment aan trekhaken en E-set trekhaken. Zie het assortiment hieronder. We hebben enorm veel trekhaken van Brink. Voor vrijwel elk model auto vind je bij ons een passende trekhaak/e-set. Wil je gelijk passende trekhaken voor jouw auto vinden? Doe dit dan via de kentekencheck. Voer het kenteken van je auto in en zie gelijk welke trekhaken bij uw auto passen. 

Montage kan gedaan worden bij ervaren en opgeleide monteurs. Kijk bijvoorbeeld hier of er een aangesloten montagepartner van Bogijn bij je in de buurt zit.

Trekhaak

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info