BREMBO

Brembo Rem Onderdelen

Dit bedrijf heeft zijn oorsprong in het Italiaanse Bergamo. Vanaf het begin al zijn ze gespecialiseerd in het maken van remsystemen voor auto’s. Al snel bereikten ze een akkoord met Alfa Romeo, om hun remsystemen te leveren bij de productie Alfa Romeo modellen. Een aantal jaren later zijn ze een soortgelijk contract aangegaan met nog een Italiaans bedrijf: Moto Guzzi. Omstreeks 1982 begonnen ze met het produceren van innovatieve en unieke producten. Zo waren ze de eerste die remklauwen van aluminium produceerde met een uniek ontwerp. Vandaag de dag telt het bedrijf bijna 8000 werknemers.

De onderdelen worden vandaag de dag als originele uitrusting te vinden in automerken als BMW, Chrysler, Ferrari, Mercedes-Benz, Nissan en Porsche. Zoals u ziet, veelal sportieve, luxe automerken.

Assortiment Brembo

Brembo is de onbetwiste wereldleider in de productie van remschijven, remklauwen en complete remsystemen. Met zijn ongeëvenaarde expertise, produceert het bedrijf alles van remschijven voor de meest populaire auto's, motoren en racing voertuigen in de Europese, Amerikaanse en Aziatische markten ook remsystemen voor de meest prestigieuze en exclusieve modellen ter wereld.

Brembo biedt de Aftermarket een professionele, meer uitgebreide en betrouwbare assortiment van reserve-onderdelen die op meer dan 96% van alle voertuigen vandaag op de weg passen.

Aanbod Brembo bij Bogijn

Van dit merk hebben wij bij Bogijn veel te bieden. Zo hebben we zeer veel verschillende soorten remschijven, remtrommels, hoofdremcilinders en waarschuwingscontacten. Dit is nog lang niet alles wat wij aan te bieden hebben. Het voordeel van dit brede aanbod is dan ook dat er voor bijna elke auto onderdelen beschikbaar zijn. Check of er ook voor uw auto of motor onderdelen zijn. Vul uw kenteken in bij de kentekencheck en zie gelijk welke producten er toepasbaar zijn voor uw voertuig.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Brembo. Zie hieronder het complete Brembo assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Chemische produkten

Koppeling

Remmen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info