BERU

BERU

BERU is een handelsmerk van BorgWarner. Het bedrijf staat bekend om een rijke historie op het gebied van technische innovaties en productontwikkeling. BERU produceert en verhandeld ontstekingsproducten. Ze leveren aan ‘s werelds grootste fabrikanten en de aftermarket.

Een gerichte blik op vooruitgang en gedurfde innovatie vormt de kern van het succes bij BERU. Het merk heeft een wereldwijd netwerk van wel 21 technologiecentra waar dus constant ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van technologie en innovatie. Dit alles met een blik op schonere motoren, verbeterde veiligheid en meer comfort. 

Alle producten van BERU zijn van OEM kwaliteit. Dat wil zeggen dat alle onderdelen die zij produceren van dezelfde kwaliteit zijn als de onderdelen die er bij het produceren van auto’s al in worden gezet door originele auto fabrikanten. Bijna alle OE-fabrikanten van auto’s, bedrijfsvoertuigen en motoren zijn dan ook klant van BorgWarner. De belangrijkste productiefaciliteiten voor de glouibougies en bobines zijn gelegen in Duitsland.

Assortiment BERU

Zoals gezegd is bestaat het grootste deel van de omzet uit de verkoop van gloeibougies en bobines. Daarnaast bestaat het assortiment uit allerlei andere onderdelen als regelcomponenten, montagegereedschap, sensoren (temperatuur, zuurstof, snelheid en druk) en andere onderdelen voor ontstekingstechnologieën. 

Aanbod BERU bij Bogijn

Bij Bogijn bieden wij een groot deel van het aanbod van dit merk aan. Zo hebben we oliedrukschakelaars, (gloei)bougies, bobines, beschermkappen, koelventilatorwielen, MAP sensoren enz. Voor bijna alle auto modellen zijn er BERU producten te vinden. Check makkelijk of er ook voor uw auto producten van toepassing zijn met onze kentekencheck. Vul uw kenteken in en u ziet gelijk welke onderdelen in uw auto passen. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van BERU. Zie hieronder het complete BERU assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Airconditioning, airco

Belichting, Universeel

Carburateur

Chemische produkten

Comfortsysteem

Communicatie- / informatiesystemen

Dynamo

Elektrische universele delen

Gereedschap, universeel

Gloeisysteem

Instrumenten

Koeling

Mengsel

Ontstekingssysteem

Remmen

Ruitenreiniging

Signaal, universeel

Signalisatie

Smering

Standaard onderdelen

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsapparatuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info