AVA QUALITY COOLING

AVA, of voluit: AVA Quality Cooling is zoals de naam al verraad een leverancier van koelingsproducten voor de automotive markt. Dit merk heeft een van de meest complete assortimenten van Europa. Al 50 jaar ervaring zorgt ervoor dat de producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid zijn. 

Met hun hoofdkantoor in Hilvarenbeek in Nederland en meer dan 9 vestigingen in de rest van Europa in: Nederland, Frankrijk, Denemarken, Engeland, Oostenrijk, Polen, Moskou, Italië en Monaco, zorgen ze ook nog eens voor enorm snelle levering. 

Het succes van AVA werd bekroond in 2017 toen ze onderdeel werden van de Enterex International Limited Group, een van ‘s werelds grootste radiateuren en condensatoren producenten van de wereld.

AVA assortiment

AVA biedt u een breed assortiment van producten. Virtueel gezien zijn alle motorkoelingen en mobiele airconditionings beschikbaar in OE kwaliteit voor al onze klanten. Naast deze vervangende producten levert AVA ook onderdelen direct aan autoproducenten.

AVA levert onder andere: Radiateuren, Oliekoelers, Interkoelers, Turbokoelers, Kachelradiateuren, Ventilatoren, Visco koppelingen, Condensers, Drogers, Compressors, Verdampers, Expansie ventielen etc..

AVA bij Bogijn

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, Gelukkig kunnen wij u ook van AVA Quality Cooling goede onderdelen aanbieden. Voor de beste airco/koelingsproducten ben je bij AVA goed. Bijvoorbeeld de volgende onderdelen: 

  • Compressoren
  • Condensors
  • Verdampers
  • Oliekoeler
  • Radiateurs
  • Koelventilatorwielen

Zie hieronder het complete AVA assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Nog een voordeel van de producten is de toepasbaarheid. Meerdere producten passen in meerdere auto modellen. De kans dat er onderdelen van dit merk voor uw auto bij zitten is groot. Check dit door middel van de kentekencheck, vul het kenteken van uw auto in en u ziet het gelijk.

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Hybride-/elektrische aandrijving

Koeling

Luchttoevoer

Smering

Standaard onderdelen

Stuurdelen

Verwarming/ventilatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info