AJUSA

Ajusa Parts

Dit Spaanse bedrijf is al ruim 40 jaar actief in de automotive markt, in 1972 werd het opgericht. Redelijk snel, 6 jaar later in 1978 begonnen ze met de eerste export praktijken. Toen alleen nog naar Latijns-Amerika en 2 jaar later, in 1980, ook naar andere landen binnen Europa. Ajusa begon met het verkopen van originele onderdelen voor bekende Europese automerken. Renault was de eerste grote inkoper van hun producten. Later volgde ook Volkswagen en tot op de dag van vandaag breiden ze hun partners uit.

Tegenwoordig heeft het bedrijf vertegenwoordigers in onder andere Verenigde Staten, Mexico, Japan, Australië, in veel Europese landen en sommige Afrikaanse landen. Bij Ajusa garandeert men de beste kwaliteit mogelijk. Ze blijven zich ontwikkelen en de kwaliteit wordt elke keer beter met nieuwe toegepaste technieken in het maken van de producten.

Assortiment Ajusa bij Bogijn

Het totale assortiment van Ajusa bestaat uit wel 35.000 artikelen. Het productaanbod bestaat uit bouten, hydraulische klepstoters, nokkenassen en meer voor de markt van reserveonderdelen. De onderdelen van dit merk voldoen aan een indrukwekkend aantal van drie internationale standaarden: ISO 9001 en ISO TS 16949 voor de kwaliteit van de beheersystemen en ISO 14001 voor de milieuvereisten. Van Ajusa is er bij Bogijn Automotive een enorm aanbod aan bijvoorbeeld pakkingsets voor cilinderkoppen, carburateurs, versnellingen en koelingen. Ook artikelen voor motormanagement en smering zijn verkrijgbaar bij ons. Van Ajusa is het merendeel ook nog eens op voorraad en binnen enkele dagen leverbaar.

Toepasbaarheid Ajusa producten

De producten van Ajusa hebben en hele algemene toepasbaarheid. De meeste producten zijn geschikt voor alle reguliere bekende (personen)auto’s. Denk aan merken als Volkswagen, Skoda en SEAT. Per artikel is de toepasbaarheid vermeld in de beschrijving.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Ajusa. Zie hieronder het complete Ajusa assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Brandstofmanagement

Carburateur

Carter, krukaskamer

Cilinderkop

Handmatige versnelling

Koeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Pneumatisch systeem

Smering

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info