AISIN

Aisin Europe

Aisin is de grootste partner die we hebben bij Bogijn Automotive. Het merk biedt werk aan meer dan 93.000 werknemers in 189 wereldwijd gelegen dochterondernemingen. Aisin heeft een indrukwekkende vijfde plek weten te bemachtigen in de wereldwijde rankings voor ‘OEM Automotive Parts Suppliers’. Deze grote speler in de auto-onderdelenmarkt staat in de Fortune Global 500, het bedrijf is ook voor een derde onderdeel van Toyota Group.

Aisin bekommert zich naast de automotive markt ook over andere lifestyle producten als matrassen en keukenapparatuur. Binnen de automarkt heeft Aisin talloze producten voor de binnen- en de buitenkant van een auto. Voor bijna alle vlakken binnen de automotive industrie is er iets te vinden bij deze gigant. Grote productsoorten van Aisin zijn onderdelen voor de aandrijving, onderdelen voor de buitenkant van de auto, voor de remmen en chassis, voor de motoren en andere informatie gerelateerde producten. Het doel voor Aisin is om de grenzen van productvelden te doorbreken en zo veel mogelijk aan te kunnen bieden. Dit alles met een blijvende vernieuwende visie op het ontwikkelen van kwaliteitsproducten met veiligheid, performance, design en comfort voorop.

Van olie tot sensoren, voor in en om de personenauto is aanzienlijk veel te vinden van dit merk bij Bogijn Automotive.

Toepasbaarheid producten Aisin

De producten van Aisin zijn over het algemeen heel breed toepasbaar. Zoals gezegd zijn de producten in het assortiment geschikt voor veel populaire personenauto’s. Eigenlijk alle bekende merken zijn bij Aisin van toepassing. Denk aan BMW, Ford, Honda, Mazda, Mercedes en Nissan.

Assortiment Aisin bij Bogijn

Bij Bogijn bieden wij een groot aantal producten van deze gigant aan. Allerlei soorten (koel)vloeistoffen, oliën en waterpompen. Ook voor artikelen als wielsensoren, rembekrachtigers en druklagers is heeft Aisin de oplossing.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Aisin. Zie hieronder het complete Aisin assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Automatische aandrijving

Gereedschap, universeel

Handmatige versnelling

Koeling

Koppeling

Krukasaandrijving

Motormanagement

Remmen

Riemaandrijving

Smering

Standaard onderdelen

Wielen

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info