AE

AE Italian Car Parts

Deze Italiaanse fabrikant, opgericht in 1968, is een bekende leverancier voor de echte Italiaanse automerken. Bijna elk onderdeeltje van een Italiaanse auto is te vinden bij AE. Vandaar de toepasselijke volledige naam: AE Italian Car Parts. AE heeft het meest uitgebreide aanbod hoogstaande motorartikelen voor de Italiaanse auto. Onder andere kleppen, riemen en andere ondersteunende artikelen. Het huidige aanbod bevat bijvoorbeeld rond de 1200 verschillende kleppen, 350 verschillende klepgeleiders, 30 klepzetels, 280 nokkenassen en andere verwante onderdelen die in tot wel 7.400 verschillende motoren passen. Dit assortiment wordt nog eens aangevuld met een portfolio van distributieriemen dat meer dan 14.000 toepassingen bevat.

Onderdelen die wij u bieden bij Bogijn Automotive zijn artikelen als cilinderkoppen, artikelen voor motormanagement en smeringsartikelen. Zoals altijd bieden wij deze producten tegen de beste prijs aan en hebben wij de meest gunstige en flexibele levertijden.

Aangesloten automerken bij AE

Zoals gezegd is AE groot leverancier voor onderdelen van auto’s van Italiaanse afkomst. De onderdelen van het merk zijn geschikt voor bijvoorbeeld Alfa Romeo, Lancia, Abarth en Fiat. Veel onderdelen voor de meest populaire alledaagse personenauto’s. AE Italian Car Parts is een begrip binnen de (Italiaanse) automotive-industrie.

Veiligheid en kwaliteit AE producten

Net als bij onze andere aangesloten merken/leveranciers wordt er bij de productie van de onderdelen rekening gehouden met de hoogste veiligheidseisen. Daarnaast worden de onderdelen ook geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. AE verzekert dat ze ten allen tijden de grootst mogelijke excellentie toepassen in elke stap van het productieproces om te garanderen dat de producten een kwaliteit hebben die niet te evenaren is door andere merken. Voordat de producten de fabriek verlaten zijn ze eerst meerdere keren getest zodat ze absoluut aan de OE-kwaliteitseisen en andere industriële eisen voldoen. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van AE. Zie hieronder het complete AE assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Cilinderkop

Motormanagement

Smering

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info