ABEX

ABEX Auto

ABEX is een van origine Amerikaans bedrijf wat al ruim 110 jaar in de remmen-industrie actief is. Tot op vandaag is ABEX overal te vinden wereldwijd. Door de jaren heen heeft het merk de nodige naamswijzigingen meegemaakt en is het meerdere keren gefuseerd en overgenomen. ABEX staat bekend voor het leveren van remschijven, remblokkensets, remschoensets en nog veel meer, van excellente kwaliteit. Bij dit merk gaat men er altijd voor om het hoogste uithoudingsvermogen van de producten te creëren, dit is een van de grote kernwaarden.

Assortiment van ABEX

Van dit veelgevraagde merk bieden wij bij Bogijn Automotive een wijde keuze aan remonderdelen. Van accessoires tot aan de de iconische remschoensets waarmee ABEX groot is geworden. Alle onderdelen van dit merk zijn geschikt voor de zwaargewichten in de auto-industrie. Denk hierbij aan (school)bussen, grote trucks, brandweerauto’s, ambulances en allerlei soorten speciaal vervoer.

Merken waar ABEX mee samenwerkt zijn Nissan, Opel, Honda, RAM, Citroën, Chrysler, Chevrolet, BMW, Audi, Alfa Romeo, Jaguar, Jeep, Mitsubishi, Peugeot, MINI, Lexus, Skoda, Mercedes, Ford, Renault enzovoorts. De lijst gaat nog langer door. Eigenlijk is er voor elk automerk iets te vinden.

Producten bij Bogijn Automotive

De producten van ABEX zijn gewild door de soepele rem-ervaring op hoge- en lage snelheden. De onderdelen van het merk zorgen ook voor een stille rem, dit is bij zware en grote voertuigen fijn en zeer gewild. Bij het vervoeren van veel vracht of meerdere personen is een ‘smooth’ rem onmisbaar.

Wij bieden deze producten bij Bogijn Automotive al langere tijd aan en krijgen blijvende positieve reacties. U kunt bij ons checken of wij onderdelen voor uw auto aanbieden door middel van een kentekencheck. Voor het kenteken van uw voertuig in en de resultaten komen gelijk naar voren. Met onze laagste prijsgarantie vind je hier absoluut de goedkoopste oplossing met een snelle levertijd.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van ABEX.  Zie hieronder het complete ABEX. assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Remmen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info