YUASA

YUASA

Yuasa is een erg breed accu merk en heeft voor vrijwel ieder type auto een auto-accu beschikbaar. Vaak ook voor de uwe! Zoek eenvoudig via uw kenteken de juiste accu voor uw voertuig! (ga naar uw voertuig en klik op 'accu')

Eventueel hebben we ook Duracell en Geenland accu's in ons assortiment, deze zijn niet voertuiggebonden maar kunt u eenvoudig in onze 'accessoires' omgeving terugvinden.
Zie hier alle Yuasa accu's, klik.

 

ADVANCED ENGINEERING, PREMIUM QUALITY, UNMATCHED RELIABILITY

Yuasa Battery, Inc. produceert powersports accu’s in de VS sinds 1979. Wij zijn de toonaangevende fabrikant en distributeur van batterijen voor auto’s, motorfietsen, ATV's (all-terrain voertuigen), UTV's (side-by-side), sneeuwscooters, waterscooters en scooters. Yuasa is de norm voor geïmporteerde batterijen voor industriële toepassingen zoals UPS (ononderbroken voeding), beveiligingssystemen en nog veel meer.

Meer dan enkele decennia wordt Yuasa erkend als de beste motorsportbatterij in de VS en wereldwijd. Wij zijn de toonaangevende leverancier van OEM-fabrikanten van motorsporten.

Yuasa's moedermaatschappij, GS Yuasa, gevestigd in Japan, viert zijn 100-jarig jubileum. GS Yuasa heeft het op een na grootste aandeel in de wereldwijde markt voor lood-zuur batterijen, de productie van accu’s voor auto's, aandrijflijnen en industriële accumarkten.

Startsysteem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT