MANN-FILTER

MANN-Filters

MANN-Filters is een van de meest toonaangevende filterproducenten in de automotive markt. Deze filter merknaam wordt verkocht door MANN + HUMMEL, een van de grootste ontwikkelaars en OE leveranciers van de internationale auto-industrie. Dit merk is sinds 1941 bezig met het ontwikkelen, produceren en distribueren van verschillende auto onderdelen. MANN-FILTER is uiteraard de tak van de filters. 

Opgericht zoals gezegd in 1941 telt het bedrijf nu meer dan 20.000 werknemers en heeft het een omzet van bijna 4 miljard op jaarbasis. Per jaar gaat er een kolossaal aantal van 170 miljoen filterelementen de deur uit. Het hoofdkantoor ligt in Ludwigsburg, Duitsland. Daarnaast is het bedrijf gelokaliseerd in meer dan 80 landen wereldwijd. MANN + HUMMEL is logischerwijs de mondiale marktleider.

Productenmix MANN Filters

MANN is naast het leverancier van originele uitrusting voor autoproducenten ook producent van producten voor de aftermarket. Deze producten hebben gegarandeerd dezelfde kwaliteit. De onderdelen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De MANN groep heeft voor de auto industrie een scala van luchtfilter systemen, cabine filters, intake systemen, kleppendeksels en nog veel meer.

MANN Filters bij Bogijn

Van deze wereldleider hebben wij met afstand de meeste filters te bieden. Producten van dit merk zijn altijd goed en vaak beter dan de concurrenten.

Brandstoffilters, oliefilters, hydraulische filters, koelmiddel filters, luchtfilters en nog veel meer. Door de jaren heen zijn de systemen van de filters gespecialiseerd voor bijna elk voertuig in de markt. De meeste filters kunnen zelfs nog aangepast worden aan het automodel. Kijk precies welke onderdelen er eventueel in uw auto passen. Check dit snel met de kentekencheck, onze zoekmachine herkent gelijk uw model auto en hij geeft weer welke artikelen er voor uw auto toepasbaar zijn. 

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van MANN. Zie hieronder het complete MANN assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

 

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Gereedschap, universeel

Hydraulisch systeem

Koeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Pneumatisch systeem

Service / Onderhoud

Smering

Stuurdelen

Uitlaatinstallatie

Vering / demping

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsuitrusting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT