eKomi reviews

Bogijn gebruikt de review software van eKomi. Dit zorgt voor een transparante en eerlijke weergave van onze service voor iedereen!

Check hier wat klanten over ons vertellen!

Online reputatie speelt tegenwoordig een zeer belangrijke rol voor ondernemingen. eKomi – The Feedback Company biedt bedrijven als een onafhankelijke derde partij de mogelijkheid om winkel- en productbeoordelingen te verzamelen met behulp van Cloud Based Technology. eKomi verzamelt alleen beoordelingen van klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan. Door het verzamelen van onafhankelijke en transparante klantbeoordelingen en de mogelijkheid om direct in contact te komen met klanten, wordt meer vertrouwen geschept en stijgt de klanttevredenheid.

Zie hieronder onze klantenreviews en ons eKomi-certificaat. Uiteraard is deze ook te bezichtigen op de website van eKomi zelf, klik daarvoor hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info