Visco Oil Plus

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802313-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 9,47
5+ direct leverbaar

Olie additief voor het reduceren van het olieverbruik

Beschrijving

Eurol® Visco Oil Plus is een additief ontwikkeld om de viscositeit van olie te verhogen in diesel- of benzinemotoren, met of zonder turbo.

Eurol® Visco Oil Plus wordt aanbevolen als uw motor meer dan 1 liter motorolie op elke 1.000 km verbruikt, of als verwacht wordt dat de motor moet functioneren onder extreem hoge temperaturen zoals tijdens een vakantie. Eurol® Visco Oil Plus verhoogt de viscositeit van de olie, waarbij een dikkere smeerfilm tussen bewegende delen wordt gecreëerd.

Na het toevoegen van Eurol® Visco Oil Plus aan de motorolie, loopt de auto soepel met verminderde trillingen bij stationair toerental. Het herstelt de compressie, verbetert afschuifstabiliteit onder hoge temperatuur en hoge belasting, verbetert het motorvermogen en reduceert het brandstof- en olieverbruik.

Een 250ml blik Eurol® Visco Oil Plus wordt aanbevolen voor gebruik in 4L tot 6L motorolie door toevoeging van het additief aan de warme motorolie. Zorg dat het maximale oliepeil niet overschreden wordt door de oliepeilstok af te lezen. Laat de motor na het toevoegen van het additief 10 minuten stationair lopen om een goede menging in de olie te krijgen.

Eurol® Visco Oil Plus is verdraagzaam met een breed scala van motoroliën (minerale of synthetische basis). Als de motor meer verbruikt dan 1 liter motorolie op elke 500 km, is het raadzaam de oorzaak vast te laten stellen en de noodzakelijke reparaties uit te laten voeren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Visco Oil Plus betreft opslag en houdbaarheid.


Verdikt de olie tot maximaal 20%.

Houdt de lage temperatuureigenschappen van de olie in stand.

Effectief in zowel benzine- als dieselmotoren.

Verlaagt het olieverbruik.

Voeg Visco Oil Plus aan de warme (90 graden Celsius) olie toe en laat de motor 10 minuten stationair lopen.

Optimale dosering 1 : 25.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info