Transmission Flush

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802311-500ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 13,07
5+ direct leverbaar

Olie additief voor de reiniging van automatische transmissies

Beschrijving

Eurol® Transmission Flush is een additief ontwikkeld om afzettingen van oude transmissie vloeistof uit de koelleidingen, koeler, koppelomvormer en andere onderdelen van de transmissie te verwijderen om zodoende de levensduur van de transmissie te verlengen.

Eurol® Transmission Flush wordt toegevoegd aan de oude transmissieolie en door middel van een transmissie spoelapparaat wordt Eurol® Transmission Flush door het systeem gepompt, waarbij geleidelijk alle afzettingen uit de transmissie worden losgeweekt.

Ondanks dat het geen agressieve oplosmiddelen bevat, verwijdert Eurol® Transmission Flush effectief verontreinigingen, slijtagedeeltjes en afzettingen, terwijl de transmissie niet aangetast wordt. Voor het beste resultaat is het aanbevolen Eurol® Transmission Flush bij iedere oliewissel te gebruiken.

Eurol® Transmission Flush wordt toegevoegd aan de oude transmissieolie om de onderdelen van de transmissie te reinigen. Een 500 ml blik Eurol® Transmission Flush wordt aanbevolen voor gebruik in 8L tot 12L transmissieolie.

Eurol® Transmission Flush is dusdanig ontwikkeld dat het geen schade aan de transmissie toebrengt. Een kleine hoeveelheid van het flush additief zal altijd in de transmissie achterblijven na het spoelen, omdat er slechts 80 tot 90% van de olie, met of zonder additief, wordt verwijderd uit de transmissie. Eurol® Transmission Flush garandeert geen schade aan één van de transmissiecomponenten wanneer er wat is achtergebleven in de transmissie.

Na het verversen van de automatische transmissie olie kan Eurol® ATF Treat aan de olie worden toegevoegd om de transmissie een langdurige extra bescherming te geven.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Transmission Flush betreft opslag en houdbaarheid.


Verwijdert afzettingen van de transmissie.

Verbetert het schakelen van de transmissie.

Effectief in de meeste automatische transmissies, echter niet geschikt voor DCF en CVT.

Voor het beste resultaat is het aanbevolen dit product bij iedere oliewissel te gebruiken.

Optimale dosering 1 : 20.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info