Petrol System Cleaner, brandstofsysteem snel reinigen

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802512-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 7,97
5+ direct leverbaar

Eurol® Petrol System Cleaner is een additief, geformuleerd om snel het gehele brandstofsysteem te reinigen.

Eurol® Petrol System Cleaner wordt geadviseerd wanneer u merkt dat de benzine van mindere kwaliteit is en de motor vermogen verliest. Als de kwaliteit van de benzine fluctueert, kan dit de opbouw van koolstofafzettingen, inefficiente onsteking en verbranding en verminderd vermogen veroorzaken. Vooral kleinere motoren met veel vermogen zijn zeer gevoelig voor afzettingen in de verbrandingskamer en het brandstofsysteem.

Eurol® Petrol System Cleaner kan ook ingezet worden wanneer er een langere periode een mindere kwaliteit bezine is gebruikt, om problemen te verhelpen die door de mindere kwaliteit benzine zijn veroorzaakt.

Nadat u Eurol® Petrol System Cleaner heeft gebruikt kunt u een significant verschil horen en voelen wanneer de motor draait.

Een 250ml blik Eurol® System Cleaner is geschikt voor 35L tot 65L reguliere benzine. Gebruik Eurol® System Cleaner 2 tankbeurten achter elkaar of elke 2.500 km voor het beste resultaat. Bij start-stop verkeer en regelmatig filerijden is het aan te bevelen kortere intervallen te hanteren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Petrol System Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

 


Reinigt en beschermt van de brandstoftank tot aan de verbrandingskamer.

Beschermt tegen corrosie.

Voorkomt vorming van afzettingen in de carburateur, op de injectoren en op de kleppen.

Geschikt voor benzinemotoren met directe injectie, indirecte injectie of een carburateur.

Optimale mengverhouding 1 : 200.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info