Petrol Octane Improver

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802516-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 7,65
5+ direct leverbaar

Eurol® Petrol Octane Improver is speciaal samengesteld om het octaangetal (RON) van benzine te verhogen. Door de aanbevolen dosering te gebruiken, zal Eurol® Petrol Octane Improver het octaangetal 4 tot 6 punten doen stijgen.

Bij het gebruik van Eurol® Petrol Octane Improver zal de motor sneller reageren op het gaspedaal. De motor voelt levendiger aan en bij constante snelheid zal het brandstofverbruik licht afnemen.

Eurol® Petrol Octane Improver voorkomt en verhelpt pingelen wanneer de motor hoog in zijn toerentalbereik opereert. Door Eurol® Petrol Octane Improver toe te voegen aan de benzine, zal de weerstand tegen het kloppen bij hoge toerentallen significant verbeteren.

Eurol® Petrol Octane Improver kan veilig gebruikt worden in een auto uitgerust met een katalysator. Eurol® Petrol Octane Improver kan gebruikt worden om het octaangehalte van de benzine te verhogen, wanneer deze van zichzelf onvoldoende is om een motor probleemloos te laten draaien.

Een 250 ml blik Eurol® Petrol Octane Improver is geschikt voor 35 tot 65L benzine. Voeg Eurol® Petrol Octane Improver voor het tanken toe aan de brandstoftank om te zorgen voor een zo goed mogelijk vermenging.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Petrol Octane Improver betreft opslag en houdbaarheid.


Verhoogt het octaangetal van reguliere pompbenzine met 4 tot 6 punten.

Effectief voor zowel directe als indirecte injectie.

Verbetert het gaspedaalrespons en acceleratie.

Compatibel met ethanol (E85).

Optimale mengverhouding 1 : 200.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info