Petrol Lead Replacement

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802514-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 8,55

Eurol® Petrol Lead Replacement is ontwikkeld voor het smeren en beschermen van zachte klepzittingen tegen slijtage, waardoor uw voertuig kan rijden op moderne loodvrije benzine. Dit product wordt geadviseerd voor klassieke en antieke auto's die ontworpen zijn om op loodhoudende bezine te rijden.

Eurol® Petrol Lead Replacement is ontworpen als een loodvervanger in benzine vanwege de eis van de markt voor milieuvriendelijke brandstofformuleringen. Brandstof mag vanaf de 21e eeuw geen lood (Tetra Ethyl Lood) meer bevatten. Het grootste probleem voor oude auto's, die nu ongelode brandstof moeten tanken, is klepinslag, aangezien het lood in de oude brandstof een beschermende laag vormde op de uitlaatkleppen.

Eurol® Petrol Lead Replacement is speciaal geformuleerd om een goede smering te bieden voor de bovenzijde van de cilinder en om de klepzittingen te beschermen.

Eurol® Petrol Lead Replacement is met name nodig wanneer u uw klassieke auto hoge toerentallen laat maken, in competitieverband rijdt of extreem belast wordt gedurende duizenden kilometers.

25ml Eurol® Petrol Lead Replacement is aanbevolen voor 25L benzine. Voeg het additief toe aan uw brandstoftank bij elke tankbeurt dat u reguliere loodvrije benzine tankt.

Gebruik Eurol® Petrol Lead Replacement niet in voertuigen (van rond 2005) uitgerust met katalysator omdat het product een mogelijk negatief effect kan hebben op de katalysator. Het is niet aan te bevelen Eurol® Petrol Lead Replacement te gebruiken in combinatie met andere brandstofadditieven.

Zie de aanbevelingen van de fabrikant.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Petrol Lead Replacement betreft opslag en houdbaarheid.


Beschermt de motorkleppen tegen klepinslag. (Valve seat recession, VSR)

Handhaaf een mengverhouding van 1:1000 door gebruik te maken van de doseerfles.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info