Petrol Injection Cleaner

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802511-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 7,97
5+ direct leverbaar

Eurol® Petrol Injection Cleaner is geformuleerd om verontreinigde benzine injectoren te reinigen, het rendement van de injector te herstellen en brandstofverstuiving te verbeteren. Verwijdert koolstofafzettingen en aanslag van brandstofleidingen, brandstofverdelers, injectie- en inlaatkleppen.

Eurol® Petrol Injection Cleaner wordt aanbevolen voor moeilijk stationair draaiende, schokkende voertuigen, voor vervuilde injectoren (verstopte verstuivers) die beperkt zijn door brandstofafzettingen, voor moeilijk startende en ruwlopende motoren.

Eurol® Petrol Injection Cleaner is geschikt voor voertuigen die zijn uitgerust met een katalysator.

Een 250ml blik Eurol® Petrol Injection Cleaner wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L benzine en laat de reiniger door het brandstofsysteem lopen.

Voeg Eurol® Petrol Injection Cleaner toe voordat u gaat tanken. Gebruik de Eurol® Petrol Injection Cleaner regelmatig, om de 2.500 kilometer voor het beste resultaat, omdat de afzettingen zich vormen met elke tank brandstof. Vervang regelmatig de lucht- en brandstoffilters tijdens het periodiek onderhoud, vooral bij start-stop verkeer. Na het gebruik zult u een betere prestatie waarnemen bij het accelereren en de motor zal stiller stationair draaien. Eurol® Petrol Injection Cleaner verhelpt geen mechanische storingen (ontsteking, timing, etc.).

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Petrol Injection Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.


Reinigt de brandstofinjectoren van een benzinemotor.

Herstelt het spraypatroon.

Garandeert een gelijkmatiger injectiepatroon wat resulteert in een volledigere verbranding.

Geschikt voor zowel GDI (Gasoline Direct Injection) als indirecte injectie.

Onderhoudt een schoon brandstofsysteem wat resulteert in lagere emissie.

Brandstofbesparend, door een volledigere verbranding.

Geschikt voor ongelood, zuurstofrijk en gereformuleerde benzine.

Optimale mengverhouding 1 : 200.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info