Engine Oil Treat

Olieadditief gericht op wrijvingsvermindering op basis van Tungsten technologie

Eurol® Engine Oil Treat is een additief ontwikkeld om een dikkere en sterkere smeerfilm te creëren tussen bewegende motordelen. Het product vermindert metaal-op-metaal contact in de motor door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde synthetische basisoliën en geavanceerde additieven.

Eurol® Engine Oil Treat verhoogt de oxidatiestabiliteit van de motorolie, zodat de motorolie niet oxideert bij extreem hoge temperaturen, en zo langer kan functioneren. Daarnaast geeft Eurol® Engine Oil Treat een extra reinigend vermogen aan de olie.

Eurol® Engine Oil Treat verlaagt de wrijving significant en verhoogt het vermogen resulterend in brandstofbesparing en lagere emissies.

Eurol® Engine Oil Treat gebruikt de motorolie als dragervloeistof om bij de juiste motoronderdelen te komen. Een 250ml blik Eurol® Engine Oil Treat wordt aanbevolen voor gebruik in 4L tot 6L motorolie. Voeg het additief toe aan de warme motorolie. Zorg dat het maximale oliepeil niet overschreden wordt, door de oliepeilstok af te lezen. Laat de motor na het toevoegen van het additief 10 minuten stationair lopen om een goede menging in de olie te krijgen.

Eurol® Engine Oil Treat is verdraagzaam met alle commercieel beschikbare oliën voor benzine- en dieselmotoren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol® Engine Oil Treat betreft opslag en houdbaarheid.


Verlaagt de wrijving bij kritisch metaal-op-metaalcontact.

Verhoogt de oxidatiestabiliteit van de olie.

Verlengt het olieverversingsinterval.

Draagt bij aan brandstofbesparing en verminderde uitstoot.

Mengverhouding 1:40.

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802315 - 250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 9,49
5+ direct leverbaar

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT