Diesel System Cleaner

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802493-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 8,45
5+ direct leverbaar

Eurol® Diesel System Cleaner is een additief dat zorgvuldig is geformuleerd om afzettingen uit de verbrandingskamer, evenals uit de rest van het brandstofsysteem te verwijderen.

Eurol® Diesel System Cleaner wordt aanbevolen wanneer u, door een mindere kwaliteit dieselbrandstof, een verhoogd brandstofverbruik waarneemt, om de motor schoon en draaiende te houden.

Eurol® Diesel System Cleaner wordt aanbevolen als een voorzorgsmaatregel tegen corrosie en condensatie in de brandstoftank.

Een 250ml blik Eurol® Diesel System Cleaner is geschikt voor 35L tot 65L brandstof. Laat Eurol® Diesel System Cleaner door het brandstofsysteem circuleren om een goede reiniging te krijgen. Voeg Eurol® Diesel System Cleaner voor het tanken toe aan de brandstoftank.

Voor het beste resultaat is het aan te bevelen het additief in twee achtereenvolgende tankbeurten of elke 2.500 km te gebruiken. Bij stadsverkeer of veelvuldig filerijden kunnen kortere intervallen aangehouden worden.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Diesel System Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.


Reinigt en beschermt het gehele brandstofsysteem.

Verwijdert roet- en koolaanslag uit de gehele brandstofsysteem.

Verhoogt de waterafstotendheid.

Reinigt de brandstofpomp.

Garandeert een optimale verbranding.

Verlaagt het brandstofverbruik en verbetert de motorprestaties.

Verbetert de koude start.

Geschikt voor alle dieselmotoren van personenauto's en vrachtwagens.

Optimale mengverhouding 1: 200.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info