Diesel Performance Plus

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802490-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 9,30
5+ direct leverbaar

Brandstofadditief om de prestaties van diesel verbeteren

Beschrijving:

Eurol® Diesel Performance Plus is geformuleerd voor gebruik in alle dieselmotoren. Eurol® Diesel Performance Plus verhoogt het cetaangetal met maximaal 6 punten. Deze verbetering van het cetaangetal verbetert de brandbaarheid van de dieselbrandstof en de efficiëntie van dieselmotoren bij zowel warme als koude temperaturen.

Bij lagere temperaturen zal Eurol® Diesel Performance Plus het opstarten van de motor vergemakkelijken omdat de diesel makkelijker wordt verbrand. Verbetert de responsiviteit van de motor.

Bij constante belasting zal Eurol® Diesel Performance Plus het brandstofverbruik verlagen en de uitstoot reduceren door een meer complete en efficiëntere verbranding.

Eurol® Diesel Performance Plus kan worden gebruikt met atmosferische motoren of turbomotoren, evenals motoren met indirecte inspuiting, PD (Pumpe Düse) en common rail motoren.

Het 250 ml blik Eurol® Diesel Performance Plus wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L brandstof. Voeg Eurol® Diesel Performance Plus toe aan de brandstoftank voor het tanken.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Diesel Performance Plus betreft opslag en houdbaarheid.


Verbetert de prestaties van normale pompdiesel.

Verbetert acceleratievermogen.

Geschikt voor gebruik met common-rail motoren.

Reinigt de motor.

Herstelt de originele uitvoering.

Verhoogt het cetaangetal tot 6 punten.

Tot 5% brandstofbesparing.

Het is compatibel met elk type van dieselbrandstof, ook biodiesel en ultra-laagzwavelige diesel.

Optimale mengverhouding 1: 200.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info