Diesel Clean Direct

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802495-500ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 14,90
5+ direct leverbaar

Eurol® Diesel Clean Direct is geformuleerd als een krachtig one shot additief om zwaar vervuilde dieselmotoren te reinigen. Het kan worden toegevoegd aan de diesel in de brandstoftank voor een geleidelijke reiniging of aan het brandstoffilter voor een direct effect. Eurol® Diesel Clean Direct verwijdert vuil en afzettingen uit het gehele brandstofsysteem.

Eurol® Diesel Clean Direct wordt aanbevolen wanneer u een moeilijk draaiende motor, ruw stationair draaiende motor, afslaan of vermogensverlies ervaart. De krachtige reiniging revitaliseert het gehele brandstofsysteem, waardoor de motor soepeler en efficiënter loopt.

Eurol® Diesel Clean Direct verbetert niet alleen de brandstofefficiëntie, maar ook de prestaties bij hoge toeren.

Een 500 ml blik Eurol® Diesel Clean Direct is geschikt voor 35L tot 65L brandstof. Laat Eurol® Diesel Clean Direct door het brandstofsysteem circuleren om een goede reiniging te krijgen.

Eurol® Diesel Clean Direct kan worden toegevoegd aan een nieuw dieselfilter tijdens elke onderhoudsbeurt om het brandstofsysteem een one shot reiniging te geven. Als er additief overblijft in de fles na het vullen van het brandstoffilter, kan de rest worden toegevoegd aan uw tank.

Een bijkomend voordeel van het toevoegen van Eurol® Diesel Clean Direct aan de brandstoftank is dat de brandstofmeter weer los kan komen na gebruik, wanneer deze vóór de behandeling vast zat.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Diesel Clean Direct betreft opslag en houdbaarheid.


Reinigt het gehele brandstofsysteem.

Ook geschikt voor systemen waar biodiesel wordt gebruikt.

Reinigt het injectiesysteem.

Verwijdert effectief afzettingen van sproeiers en interne injectoren (IDID).

Draagt bij aan het herstel van de originele prestaties van de motor.

Optimale mengverhouding 1: 100.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info