ATF Treat

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802314-500ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 13,09

Olieadditief om automatische transmissies soepeler te laten schakelen

Beschrijving

Eurol® ATF Treat is een olieadditief ontwikkeld om de prestaties van de automatische transmissieolie te verbeteren. Dit additief zorgt na toevoeging aan de ATF-olie dat de transmissie weer soepel schakelt.

Eurol® ATF Treat zorgt voor het behoud van een duurzame smeerfilm op alle bewegende onderdelen, zodat er minder wrijving ontstaat door metaal op metaalcontacten en de gesmeerde onderdelen een langdurige bescherming krijgen.

Eurol® ATF Treat wordt aanbevolen voor automatische transmissies die neigen door te slippen, met name als de transmissie koud is. Als, na het opwarmen van de transmissie, de problemen opgelost zijn, zal Eurol® ATF Treat deze problemen verhelpen. Dit zal resulteren in langdurig soepel schakelgedrag.

Eurol® ATF Treat is ontwikkeld om de levensduur van de automatische transmissie te verlengen. Eurol® ATF Treat gebruikt de transmissieolie om de juiste componenten te bereiken. Een 500 ml blik Eurol® ATF Treat wordt aanbevolen voor gebruik in 8L tot 12L ATF-olie. Wanneer het voertuig ruw of niet op tijd schakelt, is het raadzaam dit additief toe te voegen aan de automatische transmissie.

Eurol® ATF Treat is verdraagzaam met alle gangbare ATF oliën.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® ATF Treat betreft opslag en houdbaarheid.


Verlengt de levensduur van de automatische transmissie olie.

Behoudt de originele viscositeit van de ATF.

Draagt bij aan het verhelpen van olielekkages.

Zorgt voor een soepeler schakelgedrag

Optimale mengverhouding 1 : 20.

Niet geschikt voor DCF of CVT.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info