Eurol Cockpit Cleaner Spray

Merk: Eurol
Artikelnummer: E701485
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 5,55
5+ direct leverbaar

Eurol® Cockpit Cleaner Spray is een kwalitatief hoogwaardig product voor het reinigen en beschermen van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto.

Eurol® Cockpit Cleaner Spray heeft uitstekende reinigende eigenschappen en is vuilafstotend. Eurol® Cockpit Cleaner Spray bevat geen siliconen.

Eurol® Cockpit Cleaner Spray is geschikt voor alle kunststoffen. Vermijd echter contact met het stuur en bedieningspedalen in verband met verminderde grip.

Eurol® Cockpit Cleaner Spray dient goed geschud te worden voor gebruik.

Eurol® Cockpit Cleaner Spray aanbrengen op een droge, schone doek en gelijkmatig verdelen over het te behandelen oppervlak. Aansluitend met een droge doek tot glans uitpoetsen.

Gebruik Eurol® Cockpit Cleaner Spray alleen in goed geventileerde ruimtes. Eurol® Cockpit Cleaner Spray is niet geschikt voor onderdelen die warmte ontwikkelen.

Eurol® Cockpit Cleaner Spray is 3 jaar houdbaar in een ongeopende bus in een koele en droge ruimte met temperatuur tussen +5°C en +25°C.

Cockpit Cleaner Spray

Kleur

Transparant

Consistentie

Vloeistof

pH

6-8

Opslagtemperatuur

°C

5-25

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info