Eurol_MHF_4400_Fully_Synthetic_1L

Merk: Eurol
Artikelnummer: E108676-1L
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 15,15

Eurol® MHF 4400 is een volsynthetische hydraulische vloeistof die speciaal ontwikkeld is voor centrale hydraulische systemen van een aantal Mercedes personenwagenmodellen. (Met name van het type 203.2 en 210 met tandempompen met een gemeenschappelijke olietank voor hydraulische stuurbekrachtiging en niveauregelingssysteem)

Eurol® MHF 4400 biedt een superieure slijtagebescherming en heeft uitstekende vloei-eigenschappen, zelfs bij de laagste temperaturen. Daarnaast heeft Eurol® MHF 4400 afgestemde wrijvingskarakteristieken en biedt het afdoende corrosiebescherming en bescherming tegen veroudering.

Eurol® MHF 4400 is speciaal geformuleerd voor toepassingen (niveauregelings-systeem en power steering) waar de MB 344.0 specificatie is voorgeschreven.

Eurol® MHF 4400 zorgt ervoor dat het hydraulisch systeem onder alle omstandigheden goed functioneert, mede door zijn dempend vermogen.

Hoewel Eurol® MHF 4400 mengbaar is met de meeste conventionele hydraulische vloeistoffen, wordt vermenging ten zeerste afgeraden, om te voorkomen dat de unieke eigenschappen van Eurol® MHF 4400 (deels) teniet worden gedaan.

MB 344.0

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info