Diamant TG Fietsendrager

Merk: Pro-User
Artikelnummer: 91748
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 524,95

In slechts 3 handelingen bevestig je de Diamant TG op de trekhaak! Deze moderne fietsendrager is geschikt voor het transport van 2 (elektrische) fietsen maar zeer makkelijk uit te breiden naar 3 fietsen d.m.v. de fietsadapter van Pro-User. Het maximale draaggewicht van de fietsadapter is 15 kg. Let op: het maximale draaggewicht van de fietsendrager blijft 60 kg.

Kenmerkend voor de Diamant TG is de brede U-beugel in combinatie met bandframehouders. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige bevestiging van de fietsen. Daarnaast is de framehouder universeel, wat hem geschikt maakt voor bevestiging van alle tyoe fietsframes. De fietsendrager wordt door middel van de gepatenteerde en afsluitbare snelkoppeling op de trekhaak bevestigd, is kantel- en inklapbaar.

Optioneel verkrijgbaar voor deze fietsendrager zijn: fietsadapter voor derde fiets (art. nr. 91749), opbergtas (art. nr. 91754), oprijgoot (art. nr. 91750) en extra brede wielstoppers (art. nr. 91751, alleen geschikt voor model 2021).   
 

 

Specificaties

Aantal fietsen 2 uit te breiden naar 3
Kantelbaar
Inklapbaar
Geschikt voor E-bikes
Maximaal draaggewicht 60 kg
Maximale fietsbandbreedte 60 mm
Eigen gewicht 17 kg
Bevestiging van fietsframe Framehouders met afsluitbare spanbanden
Fietsframe diameter Universeel
Maximale wielbasis 1350 mm
Wielgootafstand 230 mm
Materiaal Gecoat staal + aluminium

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info