Armsteun Armster ll black Toyota GT86 12-

Merk: Rati Armster
Artikelnummer: E011-43B
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 90,75
Niet leverbaar

De Rati Armster 2 armsteun in zwart is de nieuwste generatie armsteunen van Armster het mooist uitgevoerd, strak en voldoet aan alle gemakken van iedere moderne armsteun. Te gebruiken door zowel bestuurder als bijrijder! Met de pasklare montagevoet eenvoudig zonder aanpassingen te monteren in iedere auto. Voorzien van het TUV keurmerk en een ISO certificering staat deze armsteun garant voor topkwaliteit.

Armsteun is opklapbaar zodat deze indien nodig niet in de weg zit, ook is het deksel uitschuifbaar zodat een nog betere zitpositie gegarandeerd kan worden, dit voor optimaal comfort! Deze is voorzien van een opberg vak welke gestoffeerd is. Zo kunt u veel kwijt, zal dit niet beschadigen en is het rammelen van de inhoud vrijwel onmogelijk. Aan de achterzijde zit nog een extra opbergvakje met daarin een tasje, hier kunt u uw belangrijke spullen in kwijt. Stapt u uit de auto, neemt u dit gemakkelijk mee! Ideaal voor bijvoorbeeld de autopapieren.

Nb Montagevoeten verschillen per merk/model, voorbeeldafbeelding.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT