Wielen - Controlesysteem bandenspanning

Uw banden zijn van essentieel belang bij het rijden van uw auto. Wanneer de banden in slechte staat verkeren kunnen er ongelukken gebeuren, ook nemen de prestaties van de auto af. Een hoofdzaak bij de staat van de banden is de spanning. Er moet genoeg lucht in de banden zitten om veilig de weg op te kunnen. Om deze spanning te controleren heb je een bandenspanningsmeter nodig ook wel bandenspanning-controlesysteem. Deze met de luchtdruk in de banden en geeft deze druk vervolgens weer. Op de band staat vaak aangegeven welke luchtdruk optimaal is. Wanneer de luchtdruk hiervan afwijkt is het verstandig op deze aan te passen tot de juiste druk. Wij van Bogijn hebben een breed assortiment aan bandenspanningstesters van de grootste merken zoals hieronder. Ga naar Bogijn.nl, bekijk ons assortiment en vindt de juiste bandenspanningstester voor uw auto.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT