Black Friday 2019 bij Bogijn Automotive; Hoge korting op Auto-onderdelen

Black Friday 2019!! Uitsluitend het 'Black Friday weekend' -20% op alles!!*

Dit weekend is het dan zover, het is Black Friday, en dat betekent maar liefst 20% korting op jouw black friday aankopen!!*


Het is weer bijna tijd voor Black Friday bij Bogijn, hoge kortingen op auto-onderdelen! In Nederland doen steeds meer winkels mee aan Black Friday en ook wij van Bogijn zijn hier geen uitzondering op. Voor het 3e jaar kun jij bij ons auto-onderdelen en accessoires kopen tegen de hoogste korting van het gehele jaar! Nog goedkoper dan de laagste prijs, eenmaal per jaar een knalaanbieding.

Ook goedkoop cadeaus scoren voor sinterklaas en kerst doe je gemakkelijk en snel bij Bogijn op Black Friday. Een leuk luchtfilter of mooi koppelingssetje onder de boom, dat wil toch iedereen? Dit is jouw kans om met grote korting fantastische Black Friday-deals in te slaan!

Black Friday

Je hebt vast wel eens van Black Friday gehoord, maar het is vaak nog niet helemaal duidelijk wat het precies betekent.

Black Friday is de dag na Thanksgiving. Op deze dag doen veel Amerikanen hun inkopen voor kerst. Winkeliers bieden op deze dag hun producten aan tegen hoge kortingen. Het gaat vaak om eenmalige acties, waardoor mensen geneigd zijn om eerder over te gaan tot een aankoop. Steeds vaker doen winkeliers in Nederland mee aan deze Black Friday hype.

Black Friday in Nederland

Black Friday is sinds 2015 op grote schaal geïntroduceerd in Nederland. Campagnes door grote retailers als MediaMarkt en bol.com hebben veel impact gehad op Black Friday in Nederland. Steeds meer winkels besluiten om mee te doen aan Black Friday. Consumenten kunnen op Black Friday producten vaak erg voordelig aanschaffen.

In Nederland gaat het er minder ‘ruig’ aan toe dan in Amerika. Sommige mensen in Amerika kiezen ervoor om al een week van tevoren hun auto in de buurt van de desbetreffende winkel te parkeren. Dit om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk hun nieuwe aanwinsten naar de auto kunnen slepen. Op Black Friday zelf is het vaak niet meer mogelijk om een parkeerplek in de buurt van de verschillende winkels te vinden. In Nederland is dit niet nodig en staan er ook geen dikke rijen voor de winkels. De verkoop vindt in Nederland vooral online plaats.


Algemene Bogijn Black Friday 2019 actievoorwaarden

*Actievoorwaarden:

  • Korting wordt automatisch berekend aan het einde van het bestelproces
  • Actie uitsluitend geldig op 'Black Friday weekend 2019' 29/11, 30/11 en 1/12 - 2019
  • Actie geldig op het complete Bogijn assortiment met uitzondering van banden, velgen, accu's, originele onderdelen en cadeaubonnen
  • Niet geldig in combinatie met andere cadeaubonnen/kortingscodes
  • Onze algemene voorwaarden en alle andere voorwaarden blijven van toepassing op de eventuele overeenkomst
  • Eventuele verzendkosten uitgesloten
  • Heb je vragen, aarzel dan niet contact op te nemen met ons.

Check ook onze Black Friday actie van 2018! Benieuwd  wat de Black Friday actie voor 2020 is?

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info